Lees de Bijbel mét uitleg
op BMUeducatie en meer...

BMUeducatie

BMUeducatie is hét Bijbelplatform voor het onderwijs. Middels een intuïtief schooldashboard hebt u toegang tot de Bijbel mét uitleg, dagelijks een nieuwe BMUdagopening, Namen & Feiten een beeldbank met alle BMU-materialen, psalmen en gezangen inclusief orgelbegeleiding, de Bijbelverklaring van Matthew Henry, formulieren en liturgie, kanttekeningen en de King James Version.

BMUdagopening

Elke dag wordt er een nieuwe BMUdagopening gemaakt aan de hand van de Bijbel en actualiteit. Twee keer per week wordt de BMUdagopening gemaakt aan de hand van een Bijbelrooster waarin het kerkelijk jaar en de Bijbelthema’s zijn verwerkt. De andere twee keer sluit de BMUdagopening aan bij het laatste nieuws. De vijfde keer per week volgt de BMUdagopening het rooster Burgerschapsonderwijs. Op deze wijze brengt BMUdagopening via verschillende thema’s de leerling elke dag opnieuw bij de boodschap van Gods Woord.

Namen & Feiten

Namen & Feiten digitaal is een rijke aanvulling op de bestaande methode, doordat de Bijbeltekst mét uitleg direct beschikbaar is. Onderdeel van het product is een toetsgenerator waarmee extra vragen kunnen worden toegevoegd. De gebruiksvriendelijke omgeving ondersteunt leerkrachten om eenvoudig op een rijkere manier het Bijbelonderwijs aan kinderen te geven.

Gratis beschikbaar

BMUeducatie is een single sign-on platform. Nadat uw school is geregistreerd, hebt u voortaan zonder inloggen toegang tot alle materialen. Zo hebt u snel en makkelijk alle Bijbelcontent toegankelijk in een gebruikersvriendelijk dashboard.

Abonnement

Neem een abonnement en krijg toegang tot de extra content van de Bijbel mét uitleg!

Persoonlijk

U kunt uw persoonlijke notities maken, markeringen en leeslintje toevoegen.

Vraag een gratis demo aan

Bent u geïnteresseerd in BMUeducatie? Vul dan onderstaand formulier in om gratis demo toegang te krijgen tot BMUeducatie. Na het invullen van het formulier ontvangt u een korte instructie om BMUeducatie te activeren voor uw school.

Uw gegevens

Naam

School gegevens

Adres