Wat kan ik nu vinden op BMUonline.nl?

BMUonline.nl bevat voor iedereen toegankelijk de tekst van de Bijbel in de Statenvertaling met de daarbij behorende kanttekeningen, editie Gereformeerde Bijbelstichting (GBS) (Gebruikte afkorting: SV GBS). Ook zijn alle tekstverwijzingen in de Statenvertaling beschikbaar (afkorting SVT).

Alleen op deze site is de complete tekst van de Bijbel met uitleg te vinden. De site bevat een uitleg van alle Bijbelverzen (afkorting BMUA), alternatieven voor moeilijke of verouderde begrippen (BMUW), kaartmateriaal, afbeeldingen, schema’s, overzichten, stambomen, achtergronden, inleidingen op de Bijbelboeken en nog veel meer. Deze informatie is alleen toegankelijk voor gebruikers met een betaald account.

Daarnaast kan de Bijbel ook gelezen worden in het Engels in de King Jamesvertaling (afkorting KJV). Voor Bijbelstudie en toelichting biedt de site voor betalende gebruikers ook de verkorte verklaring van het Oude en Nieuwe Testament -in het Nederlands- van de Engelse predikant ds. Matthew Henry (afkorting VMH).

Middels een vinkje in het hieronder getoonde menuscherm kunt u elk moment kiezen welke onderdelen u wilt in-/uitschakelen. Middels de pijltjes naar links of rechts kunt u de kolommen in de gewenste volgorde naast elkaar zetten.

Veelgestelde vragen

Typ hier het antwoord.

Typ hier het antwoord.

Facebook
Twitter
LinkedIn